musiikkitalo

Info

Tietoa tapahtumasta ja Musiikkitalosta tapahtumapaikkana

Tapahtuma

Feel Helsinki kutsuu kaupunkilaiset nauttimaan monipuolisesta taideohjelmasta, ruoasta ja viinistä sekä kiinnostavien yhteiskunnallisten vaikuttajien keskusteluista Musiikkitaloon 8.6.2019. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja suurinosa sen laajasta taiteellisesta ohjelmasta on maksutonta.
Musiikkitalo on täynnä taidetta, ruokaa ja viiniä koko kesäisen lauantain. Tule katsomaan, kuuntelemaan, kokemaan, tuntemaan ja vaikuttumaan. Luvassa musiikkia, tanssia, teatteria, kuvataidetta, keskusteluja ja puhujia sekä monenlaista poikkitaiteellista ohjelmaa ja yllätysnumeroita. Ohjelman tapahtumaan tuovat Taideyliopiston opiskelijat, alumnit sekä yhteistyökumppanit. Ohjelmat ovat pääsääntöisesti lyhyitä noin 20-30 minuuttia kestäviä esityksiä eli päivän aikana on mahdollisuus ehtiä useampaan ohjelmaan.

Feel Helsingin maksullisen ohjelman tuotot ohjataan Taideyliopiston tukisäätiöille.

Tapahtuman aukioloajat

Musiikkitalon ovet avautuvat klo 9.00 Tapahtuma alkaa klo 10.00 alkavalla lastenkonsertilla ja jatkuu monipuolisella ohjelmalla aina iltamyöhään saakka. Iltaklubin valomerkki on klo 22.30.

Musiikkitalon kahvila päälämpiössä sekä myyntipiste alalämpiössä palvelevat asiakkaita koko päivän. Viinibaarit (päälämpiössä) ja ravintolat (terassilla) avautuvat klo 12.00. Ravintolat ovat auki klo 20.00 saakka, viinibaarit klo 22.30 saakka.

Kenelle

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille ja kaupungissa vieraileville ihmisille lapsista aikuisiin. Suurin osa ohjelmaa on kaikille sopivaa ja lisäksi tapahtumassa on lapsiperheille kohdennettua ohjelmaa. Lapsiperheiden ohjelma ajoittuu klo 10:00 – 15:00 välille.

Tapahtuman kumppanit

alkoxvalivesi-box-nega Alkon kumppanitarinaan pääset tästä

Sanoma logo basic

Tapahtumapaikkana Musiikkitalo

Feel Helsingin tapahtumapaikkana on Musiikkitalo Helsingissä. Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa, jonne on helppo tulla monesta suunnasta ja jonka hyvät ja monipuoliset tilat antavat huikeat puitteet taide x ruoka x viini -tapahtumalle.

Music Centre map baby

Saapuminen ja sijainti

Musiikkitalo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Mannerheimintien varrella Eduskuntataloa vastapäätä, Nykytaiteen museo Kiasman ja Keskustakirjasto Oodin vieressä, lähellä Helsingin päärautatieasemaa.

Julkisilla

Musiikkitalolle pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Helsingin päärautatieasemalta ja lähimmältä metroasemalta on noin 300 metrin kävelymatka. Raitiovaunut kulkevat Mannerheimintietä (lähimmät pysäkit Kansallismuseo ja Lasipalatsi. Myös monet bussit kulkevat Mannerheimintietä myöden (lähimmät pysäkit: Elielin aukio ja Hesperian puisto). Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta: http://www.reittiopas.fi

Polkupyörällä

Kevyen liikenteen väylä Baana kulkee Musiikkitalolta Ruoholahteen ja Pohjois-Helsingistä matka Musiikkitalolle taittuu mukavasti keskuspuistoa pitkin. Polkupyörätelineitä löytyy Musiikkitalon kaikkien sisäänkäyntien läheisyydestä.

Autolla

Lähimmät maksulliset parkkihallit ovat Q-Park Finlandia ja EuroPark P-Eliel. Q-Park Finlandia -parkkihallin alimmalta tasolta on suora hissiyhteys Musiikkitalon pääaulaan. Tällä tasolla sijaitsevat myös Musiikkitaloa lähimpänä olevat liikuntaesteisten pysäköintipaikat.

Esteettömyys

Musiikkitalo on kynnyksetön ja hissit kuljettavat kaikkien kerrosten välillä. Kohomerkinnät opasteissa auttavat näkövammaisia. Musiikkitalo on liikkumisesteetön ja infosta voi lainata tarvittaessa pyörätuolia. Esteettömiä WC-tiloja löytyy talon jokaisesta kerroksesta. Liikkumisesteisten pysäköintipaikat sijaitsevat Q-Park Finlandia pysäköintihallin alimmalla tasolla, josta on hissiyhteys Musiikkitalon pääaulaan. Lue lisää Musiikkitalon saavutettavuudesta.

Liput

Suurinosa tapahtuman ohjelmasta on ilmaista. Maksulliset tapahtumat ovat:

Feel Mozart: Tapiola Sinfoniettan konsertti isossa salissa klo 16:00-18:15 (sisältää väliajan) Liput 33/28/11

Liput tästä!

WC

Musiikkitalon kaikista kerroksista löytyy naisten, miesten ja esteettömiä WC-tiloja. Musiikkitalossa on enemmän wc-tiloja naisille kuin miehille. Lastenhoitohuoneet ovat esteettömien wc-tilojen yhteydessä. WC-tilaan mahtuu vaunujen kanssa.

Vaatesäilytys

Vaatesäilytys sijaitsee Pääaulassa, se on maksuton ja käytössä koko tapahtuman ajan.

Yhteystiedot

Median yhteydenotot: Viestinnän asiantuntija Anna-Elina Matilainen, anna-elina.matilainen@uniarts.fi

Muut tapahtumaan liittyvät yhteydenotot: Projektipäällikkö Soili Sirenne, soili.sirenne@uniarts.fi