16.00, Camerata

Ilmastokirkko

Teatteri

Ilmastokirkko

Ilmastokirkko: Riippuvainen – esitys G#-duurissa

“jos olimme tuomitut se ei johtunut taidon puutteesta vaan toivon”

Riippuvainen – esitys G#-duurissa on kokemuksellinen esitys, ilmastomessu, keikka ja poliittinen rituaali, joka tutkii yhteisöllisyyttä ja keskinäisriippuvuuksia ekologisen kriisin aikakaudella. Se manaa esiin tuntemattomia aikoja, paikkoja ja lajirajat ylittäviä yhteisöllisyyksiä.

Riippuvainen – esitys G#-duurissa kantaesitettiin tammikuussa 2019 Lavaklubilla osana Tieteiden yön ilmastokeskustelua. Esitys on Ilmastokirkon vuonna 2018 käynnistyneen Ilmastomessu-esityssarjan toinen osa. Ilmastokirkko on uskonnollisesti sitoutumaton esitystaideprojekti ja kollektiivi, joka tutkii esityksissään ekologisen kriisin ja pyhän suhdetta. Se etsii kuvastollisesti moninaisia ja ajantasaisia reittejä käsitellä ilmastonmuutosta ruumiillisilla, kokemuksellisilla ja yhteisöllisillä tavoilla.

Esitykset 16.00-16.30 ja 18.00-18.30 Camerata-salissa

Tekstit ja dramaturgia: Laura Marleena Halonen, Ronja Louhivuori, Hanna-Kaisa Tiainen Äänisuunnittelu: Ville Aalto Jäätikön äänet: Eero Nieminen Näyttämöllä: Laura Marleena Halonen, Ronja Louhivuori, Anna Kankila Säestys ja ääniajo: Tom Lönnqvist

www.ilmastokirkko.fi https://www.facebook.com/ilmastokirkkokollektiivi/